Opened 4 years ago

Closed 4 years ago

#3531 closed defect (fixed)

use of "?tag=..." yields exception in web status interface

Reported by: stefan Owned by:
Priority: major Milestone: undecided
Version: 0.8.12 Keywords:
Cc:

Description

I'm trying to set up a buildbot instance. I have added 'tags' properties to all my builders, and in the web interface I now try to view only builders having a specific tag.

Accessing an URL of the form localhost:8010/builders?tag=python-2.7 yields the exception

exceptions.AttributeError?: 'Builder' object has no attribute 'matchesAnyTag'

in /usr/local/lib/python2.7/dist-packages/buildbot/status/master.py:244 in getBuilderNames

(which I notice was already reported on the mailing list a while ago).

Is there some support for tags missing in the status interface ?

Attachments (1)

snapshot1.png (21.9 KB) - added by stefan 4 years ago.
sample use of tags

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 4 years ago by stefan

sample use of tags

comment:1 Changed 4 years ago by stefan

Last edited 4 years ago by stefan (previous) (diff)

comment:2 Changed 4 years ago by stefan

(sorry, the attachment was supposed to be for https://github.com/buildbot/buildbot/pull/2149, not this bug report.)

comment:3 Changed 4 years ago by stefan

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

It seems this issue has already been addressed by https://github.com/buildbot/buildbot/pull/1924, so this can be closed.

Note: See TracTickets for help on using tickets.