Opened 4 years ago

Last modified 17 months ago

#3023 new defect

Waterfall isn't aware of builds in-progress

Reported by: Ben Owned by:
Priority: major Milestone: 0.9.5
Version: master Keywords: web
Cc:

Description

Reloading the waterfall while build are in progress shows nothing. First when the build is finished, the full blosk appear where nothing was shown.

Beside, it should probably be possible to teach the waterfall to reload itself when new builds are started.

Change History (8)

comment:1 Changed 4 years ago by Ben

Note that this is not completely right. I happened to see a yellow rectangle: I switched to the tab where the waterfall was opened. Upon <F5> the spot was empty, and nothing but another <F5> once the build was done brought back the rectangle there.

(In the waterfall, builds are symbolized by rectangles)

comment:2 Changed 4 years ago by Ben

Looks like the 'build started' event comes through, and that the waterfall makes an attempt at displaying it, but that further in the build attemps at displaying something fail.

comment:3 Changed 3 years ago by dustin

Is this an issue with event ordering? Probably worth testing out andto verify if it's still a problem..

comment:4 Changed 2 years ago by dustin

  • Milestone changed from 0.9.0 to 0.9.1

comment:5 Changed 20 months ago by tardyp

  • Milestone changed from 0.9.1 to 0.9.2

Ticket retargeted after milestone closed

comment:6 Changed 18 months ago by tardyp

  • Milestone changed from 0.9.2 to 0.9.3

Ticket retargeted after milestone closed

comment:7 Changed 18 months ago by tardyp

  • Milestone changed from 0.9.3 to 0.9.4

Ticket retargeted after milestone closed

comment:8 Changed 17 months ago by tardyp

  • Milestone changed from 0.9.4 to 0.9.5

Ticket retargeted after milestone closed

Note: See TracTickets for help on using tickets.